Firemní a soukromé eventy/MICE

Akce spadající do oblasti MICE průmyslu (Meetings-Incentives-Conferences-Events) zaujímají významnou pozici v aktivitách naší společnosti.

Každá událost, kterou realizujeme, je zcela unikátní a zákazníkovi chceme nabídnout určitou exkluzivitu. Proto nejprve potřebujeme získat detailní přehled o Vašich možnostech, cílech, záměrech a představách. Následně pak tyto informace zpracujeme, vyhodnotíme a připravíme jedinečný a neopakovatelný event, který svým obsahem i provedením bude úspěšným splněním společné mise.

Èeský Krumlov, barokní divadlo,17.5.2014

Naše firemní kultura je založena na kombinaci zkušeností, které jsme nabyli dlouholetou praxí a toho nejmodernějšího, co trh v České republice nabízí. Místní hotely a restaurace poskytují nejen odpovídající zázemí pro ubytování a stravování na vysoké úrovni, ale zároveň disponují i exkluzivními prostory a konferenčními sály s nejmodernějším technickým vybavením. O programovou nabídku se postará soukromá hudební produkce či divadelní představení. Zasadíme jej do původních komnat či barokních divadel zámků, do podzemního sálu nebo do přírodní scenérie zámeckého parku a přeneseme vás o staletí zpět.

Pro vaše akce zajistíme jedny z nejlepších kuchařů české i francouzské kuchyně, kteří používají organické produkty místního zemědělství zasazeného do jednoho z nejčistších prostředí jižních Čech, jižní Moravy a dalších míst naší republiky. Výjímečný gastronomický zážitek umocňuje nezapomenutelnou atmosféru každého eventu. A dali byste si sklenici českého piva? Vítejte, jste v zemi, kde se vaří světoznámé pivo Budvar. Toužíte-li po změně, připravíme vám program v českém soukromém pivovaru. Zde můžete ochutnat nejen přívlastkové pivo, ale i si odpočinout v pivních lázních nebo zrelaxovat na přilehlém golfovém hřišti.

Veškeré požadované služby Vám zajistíme komplexně nebo jednotlivě – dle vašeho přání.


Kontaktní formulář

Vaše jméno (vyžadováno)

Váš email (vyžadováno)

Předpokládaný termín vaší cesty do ČR

Vaše zpráva